5ο τεύχος περιοδικού ΞΕΝΟΦΩΝ Κύριο

Στις 20 Ιουνίου του 2020 κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του περιοδικού «ΞΕΝΟΦΩΝ». Σε μία χώρα που τα εκπαιδευτικά προγράμματα καταρτίζονται με όρους πολιτικούς και όχι εκπαιδευτικούς, το περιοδικό ΞΕΝΟΦΩΝ που αφορά την οικονομική επιστήμη στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, είναι μία επίμονη προσπάθεια των οικονομολόγων για την αντιστροφή της προς τα κάτω εξίσωσης που επικρατεί στο Ελληνικό Γυμνάσιο-Λύκειο. Το περιοδικό, στο μέτρο που του αναλογεί, συμβάλει στην αναβάθμιση του Ελληνικού σχολείου παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις, προβάλλοντας την εργασία δημιουργικών συναδέλφων, ενισχύοντας ταυτόχρονα του δεσμούς με το Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Το φετινό τεύχος είναι αφιερωμένο στη συμβολή του Ronald Coase στην οικονομική επιστήμη.
 
Με την αγορά του 5ου τεύχους, προσφέρεται δωρεάν το βιβλίο "Πρώτα Χρηματοοικονομικά Βήματα" του Ισλανδού οικονομολόγου Gunnar Baldvinsson. Για παραγγελίες μπορείτε, είτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τις Εκδόσεις Ευρασία στο 2103614968 ή να συμπληρώσετε την φόρμα παραγγελιών: Online Buy | Ξενοφών
Aris Notis

Ο Αριστείδης Νότης είναι Μέλος του Κεντρικού Δ.Σ. της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

www.arisnotis.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ερμής 2020
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια