Επαναληπτικές εξετάσεις ΑΟΘ 2018 Κύριο

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν οι επαναληπτικές εξετάσεις για το μάθημα ΑΟΘ. Τα θέματα που τέθηκαν, σίγουρα ήταν σοβαρότερου βαθμού δυσκολίας από αυτά που τέθηκαν τον Ιούνιο του 2018. Αξίζει να γίνουν δύο σχόλια:

  1. Στην ομάδα Γ προκύπτει άπειρο Οριακό Κόστος στην τελευταία ποσότητα παραγωγής. Πιστεύουμε ότι θα βοηθούσε περισσότερο τους μαθητές να δινόταν και ο αριθμός των εργατών ώστε να διαπιστώσουν ότι στο σημείο αυτό το Οριακό Προϊόν της εργασίας γίνεται μηδέν. Διότι έτσι όπως τέθηκαν τα θέματα, πολλοί υποψήφιοι θα νόμιζαν ότι έχουν υποπέσει σε κάποιο αριθμητικό λάθος, αφού κάτι τέτοιο έχει ζητηθεί για πρώτη φορά.
  2. Η ομάδα Δ έχει τεθεί το 1999 ακριβώς με τα ίδια νούμερα πολλαπλασιαζόμενα με το 10. Εξαίρεση αποτελεί το τελευταίο ερώτημα.

Προκειμένου να δείτε τις εκφωνήσεις των θεμάτων, . Προκειμένου να δείτε τις λύσεις των επαναληπτικών εξετάσεων ΑΟΘ 2018, πατήστε εδώ.

Aris Notis

Ο Αριστείδης Νότης είναι Μέλος του Κεντρικού Δ.Σ. της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

www.arisnotis.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια